trekking in Luang Namtha

  • Hans

    Hallo,

    Heeft iemand ervaring in het ter plaatse regelen van een meerdaagse trekking in Luang Namtha? (welke trekking heb je gedaan)?

    Of is het handiger om vooraf via Internet http://www.ecotourismlaos.com/ de trekking te organiseren?

    Alvast bedankt voor de info.

  • Martine

    In Juli (=laagseizoen?) wilden wij dat ook doen, maar vanwege te weinig belangstelling kon dat toen niet daar geregeld worden. Als we meer mensen hadden gevonden kon het wel. Het is dus ook afhankelijk van wanneer je gaat. Maar het leek wel errug mooi, dus veel plezier!!

  • Sanny

    In Luang Namtha zit een soort VVV. Daar vind je info over verschillende trekkings, info over stammen en natuur, enz. Je kan dan intekenen op een lijst voor een bepaalde trekking en bij voldoende belangstelling (vanaf een man of 4 a 5) gaat de tocht door. Je kunt dus ook proberen eerst een groepje bij elkaar te krijgen. Dan weet je meteen of het doorgaat.

  • Sali

    Wij zijn net terug uit Noord Laos. Hebben in Luang Namtha lang getwijfeld welke trekking we zouden doen. Er is zoveel aanbod! We hoorden ook van andere reizigers zeer ontevreden verhalen. Veel plastic langs de rivier bij het kayakken bijv. Of slechte gidsen.

    Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Green Discovery. Zij gaan het diepste het natuurgebied in. Geen plastic gezien. Het was echt fantastisch! Je betaalt iets meer, maar wat waren we blij dat we hiervoor hadden gekozen. Op de teugweg gingen we met een boot over de rivier met plastic, en we zagen inderdaad mensen kayakken. Zonde van je geld! Let erop dat de route niet bij een weg in de buurt ligt, als je voor een andere organisatie gaat dan Green Discovery.