credit card

  • aad

    ik wilde graag weten of het mogelijk is in vientianne met een creditcard contant geld op te nemen? en welke valuta je dan kan opnemen?

  • Pieter

    In Laos kan je alleen Kip opnemen.

    Maar of je met een creditcard geld kan opnemen? Je zou het in Vientiane kunnen proberen bij een of ander hoofdkantoor van een bank of eventueel in een duur hotel. Maar het is toch handiger om wat dollars of Thai Baht mee te nemen en die gewoon om te wisselen, het land is zo goedkoop je hoeft echt geen 1000 dollar mee voor een paar weekjes. En o ja, wissel geen 100 dollar in een keer om, of je moet met een plasticzak over straat willen.

  • aad

    bedankt pieter voor de informatie!!

  • Arjan

    Beste Aad,

    Je kunt in Laos geld opnemen met een credit card maar alleen in Vientiane en Luang Prabang zover ik weet. In Vientiane kun je het beste een Thaise bank proberen (Thai Farmers Bank).

    Buiten deze plaatsen is het erg lastig. Zelf reisden we naar het zuiden en moesten we terugkeren naar Vientiane omdat daar nergens geld te krijgen was. Alleen over de grens in Thailand kan je altijd pinnen, aan de andere kant van de Mekong, maar dat kost je je visum…

    Travellers cheques worden hier en daar wel geaccepteerd.

    Cash dollars op zak (of Thai Baht) is altijd handig.

    Succes,

    Arjan

  • test

    test